Nieuw: Flexipay en levering via Mondial Relay!

Nieuw: Flexipay en levering via Mondial Relay!

FlexiPay

Bij PostMyBeer zijn we constant op zoek naar manieren om onze diensten en ons aanbod te verbeteren. Ik denk dan ook dat we niet overdrijven als we momenteel al het meest uitgebreide aanbod in abonnementsboxen-met-bieren hebben dat er op de markt in de Benelux en misschien wel in Europa te vinden is. 

Vanaf vandaag breiden we het aanbod nog verder uit en geven we je nog meer opties! 

We hebben al abonnementen waarbij op het afgesproken tijdstip de betaling automatisch wordt uitgevoerd. Daarbij bieden we al de mogelijkheid om heel eenvoudig je abonnement aan te passen, te pauzeren of zelfs volledig te annuleren, en dit zonder dat je naar een onpersoonlijke klantendienst dient te bellen of een mail dient te versturen waar je nooit reactie op krijgt. 

Wie toch nóg meer controle wenst over een abonnement, kan vanaf nu terecht bij onze FlexiPay-formule. Het principe is gelijkaardig aan het 'normale' abonnement, alleen zullen we nooit automatisch geld innen van je gekozen betaaloptie: je ontvangt bij deze formule telkens een mail met een link om de betaling zelf uit te voeren op de eerste van de maand. Komt het even niet goed uit? Geen probleem, dan betaal je die maand even niet. De keerzijde is natuurlijk dat je die maand dan ook geen nieuwe ontdekkingsbox ontvangt met 6 of 12 verschillende biertjes om te degusteren. 

Betaal je wel, dan wordt ook jouw box rond de derde van de maand verzonden. 

Een leuk pluspunt van deze FlexiPay-oplossing is dat we deze technisch kunnen combineren met meerdere verzendmogelijkheden, waardoor je dus ook voor een goedkopere verzending kan opteren indien je dit wenst. 

De FlexiPay-abonnementen zijn te herkennen aan de naam en natuurlijk ana het logo dat wordt weergegeven. 

Mondial Relay

Mondial Relay logo

 

We beseffen dat de verzendkosten via Bpost een aanzienlijke meerkost kunnen zijn bij een bestelling en een drempel vormen om een bestelling te plaatsen. 

We monitoren op regelmatige basis de markt naar andere interessante aanbieders en op die manier zijn we uitgekomen bij Mondial Relay en hebben we besloten om ook deze verzendmogelijkheid vanaf nu aan te bieden. 

Mondial Relay verzend enkel naar drop-off punten (en dus niet tot aan je eigen voordeur) maar de prijzen zijn daardoor wel een pak lager dan bij bijvoorbeeld Bpost, UPS, DHL, ... 

Mondial Relay kan geselecteerd worden voor verzendingen in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg (Mondial Relay is niet aanwezig in Duitsland) en is beschikbaar bij elke bestelling behalve onze klassieke abonnementsboxen (maar dus wél in combinatie met onze nieuwe FlexiPay-abonnementen!)

 Verzendtarieven met Mondial Relay

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.